Donderdag de 20ste, een gewone werkdag, of toch niet…

Eerder deze week was er al een pakket afgeleverd en een grote enveloppe. Het pakket mocht tevoren worden geopend. Wat bier, wat wijn en een snack pakket.. niet te consumeren voor vandaag, wel de drank vast koel zetten.

Om 15:00 uur was er een MS Teams sessie met alle collega’s van de DDI divisie. De enveloppe mocht open en in 8 teams kon begonnen worden met EscapeTheFirm.com om codes te kraken van servers, zodat hackers konden worden tegengehouden. Alles natuurlijk onder het genot van een koel drankje en wat knispers uit het pakket..

Samen met Erwin, Dennis en Daniël lukte het ons om de code van de 4 servers te kraken en ook de eindcode te ontrafelen. Helaas waren we niet de snelsten, maar het mocht de pret niet drukken…

Na nog wat online te hebben nagekaart konden we aan de privé avond beginnen. Ik heb voor het eerst in mijn leven aan een online game deelgenomen…