Op 1 oktober ben ik begonnen als manager applicatie management bij dat mooie bedrijf in Barendrecht. Ik ben met open armen ontvangen door mijn manager Arjan, die me die hele dag van informatie voorzag over van alles en nog wat. Een echte warme ontvangst, moet ik zeggen.

Mijn team bestaat uit 8 gedreven professionals en uit een aantal enthousiaste bedrijven, die aan mij rapporteren. Ik voel me echt thuis tussen hen en werkend in dit bedrijf met een missie, met duidelijk gestelde waarden, waar ik achter sta, en met haar enorme passie.

Concreet: ik dacht altijd dat ik een droombaan had, maar die heb ik dus nu pas. Ook nu, na anderhalve maand, kan ik met gerust hart stellen, dat ik een baan als deze jaren eerder had moeten hebben. Verantwoordelijkheid, maar tegelijkertijd geestelijke rust en een fatsoenlijke balans tussen werk en privé, top!