De rust in mijn hoofd is er. Je kunt niet fulltime, 40 uur per week, blijven solliciteren. Zoveel vacatures komen er dagelijks toch niet open. Toch?

Dus ben ik rustig op zoek naar een nieuwe job. Dagelijks even checken wat er is, en reageren waar mogelijk. En uiteraard de administratie bijhouden in mijn favoriete database Ninox:

Op zoek naar mijn droombaan… Of gewoon op zoek naar werk… Hmm… ik denk het laatste, maar toch zit ik wel eens te denken wat mijn droombaan zou zijn, en wat dan de ideale baan is voor de laatste 7 jaar van mijn carrière.

Ideaal hoeft niet de gedroomde baan te zijn, maar desondanks is het toch wel goed om duidelijk te krijgen wat ik wel, maar ook wat ik niet meer wil. En daar denk ik zeker over na. Ik zet momenteel de opties voor me op een rijtje. Niet te kieskeurig, maar wel duidelijk…

En ik solliciteer verder… ToBeContinued…