Gezellig bij opa motor met zijn stoma

Goodbye boss

Afgelopen 17 december heb ik de vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever getekend. Niet dat ik het zo graag zou willen, maar het gezonde verstand, samen met wat onderhandelen en het goede advies van Joan, mijn juriste van de rechtsbijstandsverzekering, gaf aan, dat dat de enige goede beslissing kon zijn. Dus getekend met tegenzin… maar voor onze portemonnaie wel de beste keuze.

Per 1 januari vervalt mijn baan, dus er moest overgedragen worden, en we hebben het zo weten te arrangeren, dat door een goede overdracht ik mijn volledige persoonlijke doelen voor mijn 2020 bonus nog zou kunnen halen. Financieel dus ook nog wat aantrekkelijk voor me. Dus begon ik met de overdracht – nog een kleine 2 weken te gaan.

Uiteindelijk ben ik alle dagen er erg druk mee geweest, tot vandaag toe. Twee powerpoints gemaakt van alles bij elkaar bijna 40MB, en vervolgens twee maal daags meer dan een uur via een teleconference met enkele Indiërs uitleggen/overdragen. Vandaag was de laatste call.

Vanmiddag heb ik mijn laptop en GSM ingeleverd, mijn persoonlijke eigendommen uit mijn bureaulades gehaald en vervolgens zijn we doorgereden naar het depot van de leasemaatschappij om ook de zakelijke auto in te leveren.

Uiteindelijk voelde dat wel erg definitief. Alle connecties met de collega’s zijn weggesneden. Gelukkig heb ik nog wel een afscheidsmail gezonden, en bestaat er zoiets als LinkedIn.

Nu moet dus de knop om, op naar de nieuwe toekomst, hoe die er ook uit gaat zien. Vooralsnog zit ik overigens wel in de opzegtermijn van 4 maanden, dus nu even rust, en bepalen wat ik precies wil…

« »