… de uitgang? Waarschijnlijk wel.

De afgelopen 2 weken intern gezocht naar interessante functies binnen de organisatie. Een stuk of wat gevonden.

PZ vond die van Senior Software Engineer wel passend, dus als eerste daar een gesprek, via Teams. Erg leuk, dat gesprek, maar de functie past niet bij mij, dus dat werd een Neen!

Ik had zelf een drietal functies in Belgie gezien, die wel interessant leken. Nou, een gesprek gehad voor de rol van ETL Consultant. Leek perfect te passen, maar om doorgaans in het buitenland te zitten, is nu niet zo leuk. De rol past niet bij een gezinsleven aldus ook de recruiter, en dus weer een Neem!

Voor de andere functies was ik volgens PZ te ervaren. Hmm. Dus vond men, dat het traject van een vaststellingsovereenkomst moest worden opgestart. Heb die dus woensdag via de email in het Engels (!) mogen ontvangen. Hij moet uiterlijk a.s. Woensdag getekend zijn om de tekenbonus ook op te kunnen halen – een soort van extra druk… Niet blij mee.

Mijn juriste was een paar dagen ziek, dus een tegenvoorstel wordt begin volgende week besproken. Ik heb mijn argumenten al gedeeld met haar. Het wordt echter al wel definitiever. Per 1-1 op non-actief en een aantal maanden later uit dienst. Nog steeds onwerkelijk.

Positief iets: er zijn alweer wat contacten via LinkedIn. Enkele gesprekken gevoerd, met wat interessante leads.

Maar eerst straks wat bijkomen…