Het jaar is nog niet voorbij, maar dat het een verloren jaar is geweest, dat is sinds maandag volkomen duidelijk. Ik geloof niet, dat we ooit in een jaar zoveel tegenslag hebben mogen ervaren dan in 2020.

Concreet: in een conference call (beeldbellen via Microsoft Teams) heeft mijn manager’s manager, dus mijn grotere baas, mij laten weten, dat met ingang van 1 januari 2021 mijn functie zal vervallen. 

Ik heb dus de keuze tussen een passende andere functie binnen de organisatie of vertrekken. Men vindt al dat er geen passende functie te vinden is, maar ik moet zelf op korte termijn kijken en het hun en PZ laten weten, zodat er een traject kan worden opgestart…

Yvonne en ik zijn perplex, met stomheid geslagen, flabbergasted.

Ik heb me ziek gemeld, zit geestelijk even aan de grond, en heb intussen wel de vakbond en de rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld.

Ik weet het vervolg nog niet, maar ik geef me niet gewonnen. Ik houd je wel op de hoogte van het vervolg…