Gezellig bij opa motor met zijn stoma

Elf

Het volgende getal is elf… dus niet zo’n sprookjesfiguur, noch een station om brandstof te tanken. 11…

Inmiddels werk ik zoveel maanden van huis uit. Eerst als soort van simpele mantelzorger voor Yvonne. De naam is groter dan mijn daden, wellicht, maar toch, vervolgens weer diezelfde rol, toen ze nogmaals onder het mes moest, en toen meteen was ook Corona volledig los in het land.

Thuis blijven en van huis uit werken was het devies. Van de baas moet het momenteel zeker nog tot media januari – verwacht zelf nog verlenging tot nog later.

Uiteindelijk vind ik het wel goed gaan hoor, dat thuiswerken. No problem. Werken en laptop dicht, waarna gelijk het gezinsleven weer aan de orde is, ipv anderhalf uur in de auto naar huis.

Maar van de andere kant: je hoeft je werk niet mee naar huis te nemen, want het is er al! Dus je maakt eigenlijk zonder het te weten veel meer werkuren dan gepland en afgesproken… En daarbovenop kan er nog meer van je worden verwacht…

Toenemende werkstress, dus. Damn… hoe gaan we hier nu weer mee om? Ziek melden? Zeg, ik heb geen Corona of zo… Wat dan wel? Nou, daar ben ik nog ff niet over uit… Suggesties mogen altijd in de comments worden toegevoegd….

« »