Inmiddels is de zomer ruimschoots voorbij en heeft de herfst alweer zijn intrede genomen. De zomer was echter niet onaangenaam:

Nadat Corona redelijk was afgenomen – de eerste golf zo nu blijkt – en de maatregelen wat afgebouwd, ging in Luxemburg de camping weer open, dus we hebben toch wel van het goede weer van dit jaar mogen genieten.

De zomervakantie was gepland aan de Zuid-Franse kust. Dat durfde we echter niet aan, en we hebben de medewerking van de camping gekregen om die vakantie met een jaar te verzetten. We zijn dus in Luxemburg gebleven, aan de Costa del Corona, waar de maatregelen overigens strenger waren dan thuis.

De motoren waren mee, dus we hebben echt wel weer genoten van wat mooie ritten over het strakke Luxemburgse afvalt en de mooie bergen. Zo was vakantie vieren met caravan en motoren echt geen straf…