Gezellig bij opa motor met zijn stoma

35

Eigenlijk bestaat m’n leven uit een samenraapsel van cijfers, letters, getallen en woorden. Vandaag betreft het 35, of vijfendertig op zijn woords.

Vandaag 35 jaar geleden stapte ik als jong menneke in het huwelijksbootje met mijn jonge bruidje Yvonne. 22 en 24 waren we en nog een beetje nat achter de oren, maar we woonden al zelfstandig in het centrum van Breda aan de Adriaan van Bergenstraat.

We hadden een mooie trouwdag, een beetje ingetogen vanwege het recente overlijden van mijn pa op de 12e, maar toch wel feestelijk en met een echte receptie bij De Boswachter in het Liesbosch. We kijken er echt met voldoening naar terug.

Ondertussen zijn we wat ouder geworden, nou ja, meer dan onze leeftijd verdubbeld, terwijl ons ook wat wijsheid is ingegoten. Vier kinderen, twee schoonzonen en vijf kleinkinderen hebben ons uitgebreid tot een groot gezin.

Ik ben erg blij, dat we deze week samen met zijn allen dit jubileumpje kunnen vieren, gezellig samen in de bossen van Limburg. Mijn trots straalt veruit, zo’n mooi gezin, gezellig samen… Ik geniet met volle teugen.

En, Yvonne: ik houd nog steeds van jou, met heel mijn hart… Laten we er maar voor gaan om die 35 minstens te verdubbelen….

« »